woensdag 8 juli 2009

Dag 4: Camarillo - Los Angeles


Na een deugddoende nachtrust genoten we van een lekker ontbijt in ons motel. Voor de eerste keer konden we een full American breakfast nemen (eieren, aardappelen, worstjes). Jeroen ging hier dan ook voluit voor ;-)

Na het ontbijt namen we de auto richting Los Angeles. We raakten behoorlijk vlot door het verkeer en kwamen er rond het middaguur aan.

We besloten om eerst een autorit in de heuvels te maken. We reden Mulholland Drive af. Dit was indrukwekkend! We stopten op verschillende punten en zagen prachtige overlooks op de verschillende stadsdelen van LA. Op de voorlaatste overlook zagen we bovenstaand uitzicht op de stad. Boven LA hangt steeds een laagje smog. Je ziet op de foto ook een snelweg die doorheen de stad slingert: de Hollywood Freeway (101).

Daarna maakten we een rondritje in Beverly Hills. We zagen vele mooie huizen. In Beverly Hills hebben veel sterren hun optrekje.

Nadien reden we naar de luchthaven LAX waar we onze huurauto inleverden. We werden op de terugweg naar ons motel in Hollywoord geholpen door een vriendelijk Amerikaan die ons wegwijs maakte doorheen het stelsel van het openbaar vervoer. Hij deed dit trouwens in het Frans, nadat hij hoorde dat we Belgen waren.

Toen we bij ons motel aankwamen was het al laat. Snel nog een hapje eten (wat is het lang zoeken tot je iets gezonds vindt) en daarna ons bedje in.

Foto's van deze dag kan je zien via de link in de rechterkolom.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bijdragers