zondag 5 juli 2009

Dag 1 en dag 2

Kort een verslagje over de voorbije dagen.

Op vrijdag maakten we de grote oversteek. We vlogen in ongeveer 8 uur naar Washington. Daar moesten we 3 uur op een aansluitende vlucht wachten. De tweede vlucht nam ongeveer 5 u 45 in beslag. De reis was vermoeiend en we waren dan ook blij dat we na meer dan 26 uur ons bedje konden opzoeken.

Vandaag (zaterdag) trokken we naar de stad San Francisco. We namen hiervoor de trein want ons motel ligt in San Bruno.

Foto's van onze eerste 2 dagen vind je via de link rechts. Wie commentaar die we gaven bij de foto's wil lezen moet op de foto klikken.

Nu een dutje doen, want morgen staat er een lange trip op het programma.

6 opmerkingen:

  1. genoten van het verslag en de foto's met uiteraard het commentaar erbij. Verwonderd dat er nog géén coca bij was...of is me iets ontgaan Jeroen?.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Sjieke foto's, Evelyne! Ben benieuwd naar de rest.
    groetjes Isolde

    BeantwoordenVerwijderen
  3. seg, opletten van de mexicaanse griep daar hé! d'er zijn er in België teruggekomen van California en besmet! nog op het nieuws: volgende week dinsdag wordt Michael Jackson waarschijnlijk begraven in Los Angeles. Ik hoop voor jullie dat jullie dan niet in de buurt zijn, 't kan er misschien een beetje druk zijn ... groetjes, Carol

    BeantwoordenVerwijderen
  4. mooie foto's het is een gigantische grote stad, alles ok met alfred, hij verkent ons huis.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. @Karien: bewijsmateriaal volgt ;-)
    @Isolde: Merci! Wij ook!
    @Carol: Ja, we hadden het al gezien dat er dinsdag een memorial service is voor hem. Zitten op dat moment in een motel op ongeveer 5 km van Staples Center... Oei, wat gaat dat geven?
    @mama: Ja, het is een hele grote stad en dat hebben onze voetjes geweten. Alfie geen stoute dingen leren hé ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jeroen en Evelyne, al genoten van jullie foto's, prachtig!Lisa stond naast mij en zei, ik zou da ook heel graag eens doen, das mijn droom...Ik zei, blijven dromen meisje...Maar wie weten komen haar dromen uit!Jeroen ik wil je ook al een hele dikke proficiat wensen voor je verjaardag morgen. Een verjaardag in de States zal je ook wel niet elk jaar mee maken!Dus geniet ervan, dikke kus van ons allemaal!!

    BeantwoordenVerwijderen

Opmerking: Alleen leden van deze blog kunnen een reactie posten.

Bijdragers